vakdiploma beroepsvervoer cursus

De cursus voor het vakdiploma beroepsvervoer, ook wel vakdiploma of getuigschrift vakbekwaamheid beroepsvervoer genoemd, heb je nodig als je als zelfstandig ondernemer in het vergunningsplichtige beroepsvervoer wilt gaan ondernemen, denk daarbij aan:

  • transport ondernemer
  • koerier
  • eigen rijder
  • zzp-er in transport

 

Wanneer je het vakdiploma beroepsvervoer (Getuigschrift Vakbekwaamheid) wilt behalen zijn er verschillende modules te volgen.

    • Module B - Bedrijfsmanagement
    • Module C - Calculatie
    • Module F - Financieel Management
    • Module P - Personeelsmanagement
    • Module WG - Wegvervoer Goederen deel 1 en 2

     

    Kennismaken met ons online E-learing systeem kan je doen via inlogpagina.

    Als je (kosteloos) een deel van een lesdag wilt bijwonen om kennis te maken zoek dan een lesdag uit via onze planning en geef dit door via de email ron@tlec.nl.

     

    Mogelijkheden voor het volgen van de cursus voor het vakdiploma beroepsvervoer

    Om je voor te bereiden op het examen voor het vakdiploma beroepsvervoer eigen transportbedrijf kun je bij TLEC de cursus voor het vakdiploma beroepsvervoer volgen. Je kunt de cursus boeken aanschaffen en dan met zelfstudie of e-learning aan de slag gaan. Maar je kunt ook een cursus beroepsvervoer volgen waarbij je in de klas les krijgt van ons team van docenten. Of je maakt de combinatie. Je begint met de zelfstudie en volgt daarna nog voor (bepaalde) modules les. Wij hebben met onze edities voor elk budget en studiewens een oplossing

    TLEC heeft 3 cursus edities passend bij jouw budget en wensen:

    1. Het pakket ECONOMY bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen.

    2. Het pakket COMFORT bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen. Daarnaast heb je toegang tot onze video's en ondersteuning via e-mail en telefoon.

    3. Het pakket PREMIUM bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen, video's, ondersteuning, maar ook heb je er ook nog papieren les- en werkboeken erbij.

    Elke van bovenstaande pakketten kan gekozen worden met of zonder lesdagen (voor 1 of meerdere modules). Kies je voor lesdagen dan kun je deze dagen vrij kiezen uit onze beschikbare planning. De lesdagen kun je ook kosteloos verplaatsen. De prijslijst voor de cursussen kun je hier vinden.

     

    Wij verzorgen de klassikale cursus vakdiploma beroepsvervoer voor een eigen transportbedrijf op verschillende locaties in Nederland. Je kunt via onze planning helemaal zelf kiezen welke modules je wanneer volgt en waar dat je die volgt. Zo kun je dus jouw agenda aanpassen op onze planning. Je mag met elke willekeurige module beginnen en de modules in elke willekeurige volgorde volgen. Je hoeft dus niet te wachten op het volgend cursusblok, maar kunt meteen instromen. Je lesdag keuze is gegarandeerd op onze locatie Montfoort-Utrecht zodra er 1 deelnemer is ingeschreven. Wij annuleren of verzetten je lesdag dus niet meer omdat er te weinig deelnemers zouden zijn op onze hoofdlocatie in Utrecht-Montfoort zodra er 1 deelnemer is ingeschreven. Op onze website staat altijd de meest recente beschikbare planning voor onze leslocatie.

    In montfoort (bij utrecht) bieden wij de lesdagen in een hoge frequentie aan, heb je volgende week wat extra tijd, dan kun je waarschijnlijk nog snel inspringen. dit is vooral handig als je in een bepaald seizoen het wat rustiger hebt en je de vrijheid wil hebben om van dat seizoen maximaal te profiteren. Je hoeft immers niet lang te wachten tot die ene module weer eens voorbij komt.

    Je kunt de boeken en/of cursusdagen bij ons in een compleet pakket aanschaffen, of per module bestellen. Bij bestellen per losse module kun je de kosten spreiden. Bij bestellen van complete pakket hebben we een korting in de prijs verwerkt. Kijk voor meer informatie bij onze cursusprijzen voor het ondernemersdiploma.

    Het examen doe je bij het ccv-cbr. Je kunt elke werkdag terecht op de computer examen locaties. De examens doe je per module en kun je allemaal heel makkelijk zelf aanvragen en inplannen. Je hebt dus voor een groot deel zelf in de hand wanneer je jouw examen gaat doen. Mogelijk heb je al diplomas die je een vrijstelling opleveren voor bepaalde modules. Je kunt bij het examenbureua je diplomas laten controleren en zijn beslissen of je dan een vrijstelling kunt krijgen.

     

     

    Waarom het vakdiploma beroepsvervoer en de vergunning?

    Het vakdiploma beroepsvervoer voor eigen transportbedrijf is een van de eisen voor de vergunning. Je hebt een vergunning nodig volgens EU en Nationale wetgeving voor het goederenvervoer als je vervoer doet voor derden tegen betaling met een voertuig dat een laadvermogen heeft van meer dan 500 kilogram. Het maakt daarbij niet uit of het voertuig dat je inzet eigendom. lease of huur is.

    Het vakdiploma voor eigen transportbedrijf - ook wel vakdiploma of getuigschrift vakbekwaamheid - heb je nodig als je als zelfstandig ondernemer in het beroepsvervoer wilt gaan ondernemen en is een van de drie eisen voor de vergunning. Dit geldt bijvoorbeeld voor de transportondernemer, zzp-er in het transport, koerier en zzp-er in het transport. Het vakdiploma beroepsvervoer is een van de drie eisen voor de NIWO eurovergunning. Je komt in aanmerking voor een Eurovergunning als je voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

    • Vakbekwaamheid: je toont dit aan met een erkend vakdiploma ondernemer beroepsvervoer.
    • Kredietwaardigheid: je toont aan over voldoende financiele middelen te beschikken voor een correcte start en voortgang van de onderneming.
    • Betrouwbaarheid: je toont dit aan met een integriteitsverklaring beroepsvervoer (verklaring van goed gedrag), die je via Justitie of de gemeente kunt aanvragen.

     

    Beroepsvervoer wil zeggen je tegen betaling vervoer doet van goederen voor derden met een voertuig met een laadvermogen van meer dan 500 kilogram. De vergunningplicht geldt voor nationaal en internationaal vervoer. Om dit vervoer te mogen doen moet je een vergunning hebben van de NIWO. Deze vergunning krijg je als je vakbekwaam, kredietwaardig en betrouwbaar bent.

    Voor je van start gaat als zelfstandige in het beroepsvervoer, moet je in bezit zijn van een vergunning voor beroepsvervoer over de weg. Er is geen mogelijkheid voor een tijdelijke vergunning, ook niet als je bezig bent met je studie bijvoorbeeld. Je kunt pas met je transportbedrijf beginnen en beroepsvervoer verrichten als je over een vergunning beschikt en je kunt pas een vergunning aanvragen als je vakbekwaam, kredietwaardig en betrouwbaar bent.

     

    Een zzper in het beroepsvervoer mag zich ook niet zomaar verhuren.

    Een chauffeur die niet zelf in het bezit is van een vergunning mag zich niet verhuren in het beroepsvervoer en rijden met de vergunning van dat bedrijf. Een transportbedrijf in het beroepsvervoer mag alleen gebruik maken van chauffeurs die:

    • bij het bedrijf in loondienst zijn, aan te tonen met een verklaring van dienstbetrekking of
    • ingehuurd zijn via een uitzendbureau dat erkend is door de KIWA voor het verhuren van chauffeurs.

     

    Collegiale inleen
    Er kan wel tijdelijk gebruik worden gemaakt van een chauffeur van een ander transportbedrijf (collegiale inleen), maar dan moet aan de volgende voorwaarden zijn voldaan:

    • het bedrijf dat de chauffeur ter beschikking stelt is in bezit van een (Euro-)vergunning en de chauffeur kan een verklaring van dienstbetrekking tonen;
    • de chauffeur wordt ter beschikking gesteld door het andere bedrijf zonder winstoogmerk en bij wijze van hulpbetoon;
    • de inleen vindt plaats voor beperkte tijd.

     

    ZZPer met vergunning mag zich wel verhuren in het beroepsvervoer
    een ZZPer mag zichzelf verhuren aan een ander transportbedrijf in het beroepsvervoer, maar dan moet de ZZPer wel voldoen aan de volgende voorwaarden:

    • de ZZPer beschikt zelf over een (Euro-)vergunning voor beroepsvervoer over de weg;
    • de ZZPer beschikt zelf over het vrachtvoertuig, waarmee de goederen vervoerd worden. Dit mag koop, lease, of huur zijn en moet schriftelijk vastgelegd zijn.
    • het (Euro-)vergunningbewijs op het vrachtvoertuig staat op naam van het transportbedrijf van de ZZPer.

     

    Eigen Rijder

    De term eigen rijder en zzp-er transport is uitgevonden om aan te geven dat je een zelfstandige transportondernemer bent in het beroepsvervoer met (meestal 1 auto, al dan niet in eigendom) en zonder personeel. Er is hier een belangrijk woord terug te vinden. Namelijk zelfstandige. Dat houdt in dat je een ondernemer bent en dus je als ondernemer moet gedragen, of te wel je hebt de verantwoordelijkheid over een onderneming. Je bent dus als eigen rijder geen werknemer meer!

    Vaak wil de eigen rijder zich toch nog meer vergelijken met de werknemer dan de ondernemer. Veelal hoor je klagen dat eeneigen metselaar in de bouw zich gewoon kan verhuren en in de transportwereld kan dat niet zomaar. Je moet wel in je achterhoofd houden dat je een ondernemer (onderneming) bent en geen werknemer, dus moet je de regels voor de ondernemer (onderneming) volgen.

    Om een metselonderneming te zijn moet je geen metseldiploma hebben. Om een transportonderneming te mogen zijn in het beroepsvervoer moet je een transportvergunning hebben. Zo is dat nu eenmaal. Dus als eigen metselaar in de metselwereld ben je eigenlijk een metselonderneming en die kan gewoon aan de slag. Maar als eigen rijder in het beroepsvervoer ben je een transportonderneming en die hebben een vergunning nodig.

     

     

 

De boeken voor de cursus voor het vakdiploma beroepsvervoer

Om je voor te bereiden op het beroepsvervoerexamen voor het vakdiploma beroepsvervoer transportbedrijf kun je bij TLEC de cursus voor het transportbedrijf-beroepsvervoer volgen. Je kunt de cursus boeken aanschaffen en dan met zelfstudie of e-learning aan de slag gaan. Maar je kunt ook een beroepsvervoercursus volgen waarbij je in de klas les krijgt van ons team van docenten. Of je maakt de combinatie. Je begint met de zelfstudie en volgt daarna nog voor (bepaalde) modules les. Wij hebben met onze edities voor elk budget en studiewens een oplossing.

TLEC heeft 3 cursus edities passend bij jouw budget en wensen:

1. Het pakket ECONOMY bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen.

2. Het pakket COMFORT bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen. Daarnaast heb je toegang tot onze video's en ondersteuning via e-mail en telefoon.

3. Het pakket PREMIUM bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen, video's, ondersteuning, maar ook heb je er ook nog papieren les- en werkboeken erbij.

Elke van bovenstaande pakketten kan gekozen worden met of zonder lesdagen (voor 1 of meerdere modules). Kies je voor lesdagen dan kun je deze dagen vrij kiezen uit onze beschikbare planning. De lesdagen kun je ook kosteloos verplaatsen. De prijslijst voor de cursussen kun je hier vinden.

 

Bekijk het voorbeeld van ons e-learning via de gasten inlog.

 

Waarop letten als je de prijzen van vakdiploma beroepsvervoer gaat vergelijken ?

De kosten per opleider kunnen ook enorm verschillen. Net zoals de kosten van een auto verschillen. De ene auto is de andere ook niet, net als bij een cursus. Je moet dus goed informeren bij een opleider wat je voor de cursusprijs krijgt. Dan kan opeens blijken dat goedkoop duurkoop is. Let op de voglende punten als je prijs en opleider voor de opleiding beroepsgoederenvervoer vergelijking gaat doen:

  • Wat voor (digitale) boeken krijg je geleverd. Zijn er (digitale) lesboeken met voldoende uitleg en voorbeelden. Heb je (digitale) oefenboeken met daarin oefenvragen en hoeveel oefenvragen krijg je. Zijn de oefenvragen dan ook in de stijl van het examen.
  • Krijg je de antwoorden bij de oefeningen geleverd en hoe uitgebreid is het antwoordmodel. Zit er voldoende extra uitleg bij de antwoordmodellen.
  • Moet je huiswerk opsturen en zo ja, hoe lang duurt het voordat je antwoord krijgt. Vaak kun je, als je geen antwoordmodellen geleverd krijgt, je huiswerk opsturen. Nadeel hiervan is dat je pas uren of dagen later je feedback krijgt over je huiswerk. Beter is om een uitgebreid antwoordmodel te krijgen bij je opleiding, dan kun je namelijk direct zelf je huiswerk nakijken en heb je dus direct feedback. Zeker voor de vakken calculatie en financieel management is dit heel belangrijk.
  • En wat als je vragen hebt tijdens je studie. Kun je dan iemand bereiken per email of telefoon. Hoe lang duurt het voordat je antwoord krijgt op email. En wanneer kun je bellen. Kun je bijvoorbeeld je docent bellen in de avonduren of in het weekend. De meeste studeren namelijk buiten hun eigen werk om en dat is dan in de avonduren en in het weekend. Wel zo makkelijk als je de docent dan in de avond, op zaterdag of op zondag kunt bellen.
  • Volg je een klassikale cursus dan moet je goed opletten of de lessen die je inboekt ook wel doorgaan. Het kan zomaar zijn dat een opleider het recht heeft om een cursus te annuleren of je naar een andere locatie te sturen als er te weinig deelnemers zijn. Vraag dit goed na of dit op de door jouw gewenste locatie van toepassing is. Heb je speciaal vakantie genomen, of heb je bewust gekozen voor een opleider in de buurt, dan kan het dus zomaar zijn dat je vakantie voor niets is opgenomen of dat je achteraf toch verder moet rijden.

 

Dus de prijs voor een opleiding vakdiploma beroepsvervoer wordt bepaald door de service die je krijgt, zoals de accesoires bij een auto de prijs bepalen. Wil je niet teveel geld uitgeven voor een cursus, dan zul je dat merken in de service. Hoewel er niets mis is met een Fiat Panda, is het gewoon een feit dat die minder comfortabel is dan een Rolls-Royce. Dat gaat bij de keuze van je opleider niet anders zijn. Kies daarom niet alleen op basis van prijs, maar zeker ook op basis van de minmale standaard (en extra) service.

Ga voordat je een investering doet anders eens kijken bij een opleider, vraag een proefles aan !

 

 

 

 

Zelfstudie (e-learning) of klassikale lessen vakdiploma beroepsvervoer volgen ?

 

De schriftelijke thuisstudie is voor wie geen tijd wil of kan vrij maken om de lessen te volgen. Je kunt alles thuis zelf doen, hebt je tijd helemaal zelf in de hand en je bent ook goedkoper uit dan met lesdagen.

Met de verschillende edities die we leveren is er altijd wel een boekenpakket dat bij je studiewensen past. Hierbij heb je uitgebreide lesboeken en werkboeken ter beschikking. Op de website heb je toegang tot de antwoordmodellen en kunt direct je eigen huiswerk nakijken. Je hoeft dus niet te wachten op een docent die je huiswerk na kijkt en pas na enkele dagen een antwoord stuurt. Je hebt dus direct feedback over je resultaten. Mocht je toch nog met vragen zitten, dan staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 tot 20 uur voor je klaar om je vragen te beantwoorden via de e-mail en de telefoon. Op de website kun je ook nog aanvullende oefeningen maken ter voorbereiding op je examens.

Zijn er toch nog modules waar je achteraf graag lesdagen voor bij wilt nemen, geen probleem. die kun later los bijkopen. Veel cursisten die thuisstudie doen kopen voor calculatie en financieel management nog lesdagen bij. dit zijn vakken waar de ondersteuning van de docent nu net dat verschil kan maken.

 

De mondelinge lesdagen zijn ideaal voor wie de ondersteuning van een docent prettig vind en graag de rode draad krijgt aangereikt of de valkuilen krijgt uitgelegd.

Je kunt bij ons door het modulaire systeem op elk moment instappen en met elke willekeurige module van start gaan. Zo kun je dus praktisch elke week wel beginnen met de klassikale cursus voor het ondernemersdiplomas. Je hoeft dus niet op het volgende cursus blok te wachten bij ons. En het tempo kies je ook zelf. De meeste cursisten kiezen om de modules in 3 tot 6 maanden te doorlopen. maar het kan ook sneller of langzamer. Je mag ook tijdens je cursus nog van tempo wisselen. Bovendien is het netwerken tussen cursiten in de klas zakelijk ook niet slecht, er zijn toch al diverse samenwerkingen uit voort gekomen. Op onze website staat altijd de meest recente beschikbare planning voor onze leslocatie.

 

Kennismaken met ons online E-learing systeem kan je doen via inlogpagina.

Als je (kosteloos) een deel van een lesdag wilt bijwonen om kennis te maken zoek dan een lesdag uit via onze planning en geef dit door via de email ron@tlec.nl.

 

 

Prijzen en planning voor de cursus voor het vakdiploma beroepsvervoer

 

PRIJSLIJST cursus vakdiploma beroepsvervoer

PLANNING cursus vakdiploma beroepsvervoer

 

De cursus voor het vakdiploma beroepsvervoer kan klassikaal (lesdagen) of via e-learning (thuisstudie) gevolgd worden. Hierbij staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 uur tot 20 uur via de email en telefoon tot je beschikking voor vragen. De cursussen vakdiploma beroepsvervoer kunnen besteld worden als complete pakketten met alle modules, per losse module of via gespreide betalingen. De complete pakketten hebben als voordeel dat daar een korting in is verwerkt ten opzichte van de losse modules. Wie zijn kosten wil spreiden, of maar enkele modules heeft te doen kan ook per losse module bestellen.

 

De leslocatie Montfoort bij Utrecht is onze hoofdleslocatie met extra hoge frequentie en lesdaggarantie. De les gaat altijd door zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd. We annuleren een cursusdag, zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd, niet meer wegens te weinig deelnemers. En in tegenstelling tot de meeste opleiders gaan we praktisch het hele jaar door met onze lessen, ook tijdens de zomer gaan we dus gewoon door. Volg ook in juli en augustus de cursus bij ons.

De modules voor het vakdiploma beroepsvervoer worden op de locatie Utrecht-Montfoort elke week georganiseerd en dat gedurende gemiddeld 48 weken per jaar. Elke vier weken is er dus in principe een volledige cyclus van alle modules voor het ondernemersdiploma. De locatie Utrecht-Montfoort kent een lesdag garantie. Je les gaat dus altijd door, zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd. Lestijden van 8.30 uur tot 16.00 uur mogelijk op werkdagen en zaterdagen.

 

Wat maakt onze planning zo uniek ?

  • Je kunt deze week, of volgende week al beginnen
  • Je kiest zelf je lesdagen en locatie uit via onze planning en kiest daarmee je eigen tempo
  • Je kunt met elke willekeurige module starten
  • Je kunt de modules in elke willekeurige volgorde volgen
  • Je kunt op onze locatie in Utrecht-Montfoort kosteloos je lesdagen verzetten
  • Je lesdag gaat gegarandeerd door zodra er 1 deelnemer is op onze locatie in Utrecht-Montfoort
  • Je lesdag op de locatie Utrecht-Montfoort wordt dus niet geannuleerd zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd

 

Cursus vanaf € 0,-

Zowel de thuisstudie/e-learning en de klassikale cursus vallen onder de SOOB subsidie. Je kunt in aanmerking komen voor de SOOB subsidie als:
  • je in loondienst bent bij transportbedrijf
  • er wordt SOOB afdracht gedaan door je werkgever
  • facturatie kan via de werkgever verlopen

 

€ 200,00 subsidie voor de module bedrijfsmangement, personeelsmanagement en wegvervoer goederen 2 en
€ 300,00 subsidie voor de module calculatie, financieel management en wegvervoer goederen 1.
Je totale SOOB subsidie is maximaal € 1.500.

Voorbeelden van wat je de cursus dan kost:

 

  • e-learning comfort pakket € 900 minus subsidie € 900 is netto € 0
  • klassikaal comfort pakket € 2.300 minus subsidie € 1.500 is netto € 800
  • e-learning comfort pakket met aanvullende lesdagen voor financieel en calculatie € 1.960 minus subsidie € 1.500 is netto € 460

 

  • Klik voor onze cursusplanning en cursusprijzen voor het ondernemersdiploma.
  • Kennismaken met ons online E-learing systeem kan je doen via inlogpagina.
  • Als je (kosteloos) een deel van een lesdag wilt bijwonen om kennis te maken zoek dan een lesdag uit via onze planning en geef dit door via de email ron@tlec.nl.

 

Er zijn allerlei eisen/voorwaarden om recht te hebben op deze subsidie. De belangrijkste is dat je werkgever hiervoor minstens afdracht voor doet op je loonstrook. Is dit niet het geval, dan heb je al zeker geen recht op de subisidie. Voorts raden we je met klem aan om de voorwaarden en reglementen van de SOOB door te lezen op hun website: www.soobsubsidiepunt.nl

De uitvoering van de subsidie is opgedragen aan Sectorinstituut Transport en Logistiek. Sectorinstituut Transport en Logistiek draagt zorg voor het verwerken van de aanvragen voor Subsidie. Om voor subsidie in aanmerking te komen dient de opleiding waarvoor subsidie is aangevraagd gevolgd te worden bij een opleider en voor zover sprake is van een branchekwalificerende opleiding dient het examen afgenomen te zijn bij een Examenstelling. Een overzicht van opleiders en exameninstellingen wordt gepubliceerd op de website van het SOOB Subsidiepunt.  Om voor subsidie in aanmerking te komen dient de aanvragen voor de desbetreffende deelnemer(s) conform en op basis van de SOOB CAO daadwerkelijk aan SOOB af te dragen, ofwel dient de aanvrager de desbetreffende deelnemer in dienst te nemen binnen 4 maanden na afronding van de opleiding en alsdan conform en op basis van de SOOB CAO daadwerkelijk aan SOOB af te dragen.

 

TLEC staat los van de SOOB subsidie en de taak van TLEC zal niet verder gaan dan het invoeren van de opleiding op de website www.soobsubsidiepunt.nl en het voorzien van de benodigde presentielijsten. TLEC zal namens de aanvragen (een deel van) de benodigde gegevens aan leveren. De juistheid en volledigheid van de aangeleverde gegevens is de verantwoordelijkheid van de aanvrager. Het is de verantwoordelijkheid van de aanvragen van de subsidie om aan TLEC de juiste gegevens tijdig te verstrekken. TLEC  zal niet actief vragen om deze gegevens, zowel voor aanvang van de opleiding als tussentijdse wijzigingen van de opleiding. TLEC kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het niet verkrijgen van de subsidie om welke reden dan ook.

 

 

Waarom voor TLEC en de cursus vakdiploma beroepsvervoer kiezen ?

 

 

Jezelf ideaal voorbereiden op het digitale examen bij het CBR doe je met de op het digitale examen afgestemde e-learning cursus van TLEC, al dan niet aangevuld met lesdagen.

Bij het kopen van een auto zit je uren te vergelijken over de modellen, merken, opties, en zo verder. Je gaat eens bij de dealer kijken naar de auto, er in zitten, beleven. Je doet een proefrit. Maar bij het kopen van een cursus, waar je je geld en je tijd voor moet investeren bepaal je de keuze op basis van een website, een prijslijst en locatie. Wordt het niet eens tijd dat je ook een proefrit maakt ?

Wat maakt onze cursus nu anders dan andere? Waarom zou je kiezen voor TLEC voor jouw ondernemersdiploma? Wij bieden, ten opzichte van de concurrentie, op een aantal vlakken een unieke service. Twijfel je? Kom gratis en zonder verder verplichting een deel van onze lesdag volgen. Je kunt dan zelf oordelen of vraag een inlogcode aan voor ons gasten inloggedeelte. Je kunt dan ons lesmateriaal bekijken.

 

  • E-LEARNING AFGESTEMD OP DIGITAAL EXAMEN - Het digitaal leren en oefenen bereid je voor op het digitale examen bij CBR.
  • LESDAG GARANTIE - Wij annuleren geen lesdagen zodra er 1 deelnemers is ingeschreven.
  • VERSCHILLENDE PAKKET KEUZE - Kies de boeken die bij jouw behoefte en budget passen.
  • EIGEN E-LEARNING TOEGANG Online E-learning om te leren en oefenen.
  • BEREIKBAAR 7 DAGEN PER WEEK- Via de email en de telefoon.
  • LESDAGEN GRATIS VERZETTEN - Je mag kosteloos en zo vaak je wilt je lesdagen verzetten.
  • BEPAAL ZELF JE LESDAGEN - je kiest zelf je lesdagen uit onze planning en daarmee bepaal je zelf je tempo.
  • GEEN VOORLEZEN - Tijdens de klassikale cursusdagen duidelijke uitleg, zelf je vragen stellen en een compacte samenvatting van de lesstof op papier.
  • DOCENTEN UIT DE PRAKTIJK - en hebben zelf het vakdiploma en ervaring als zelfstandig ondernemer.
  • MODULAIR - Werk je modules en examens in je eigen tempo door.
  • ONTWIKKELING IN EIGEN BEHEER - In begrijpelijke taal geschreven en aangepast aan de laatste exameneisen.
  • OEFENVRAGEN EN OEFENEXAMENS - Afgestemd op het digitale examen,.
  • ANTWOORDEN - Zijn inbegrepen, daar hoeft u niets extra's voor te betalen.
  • NASLAGWERKEN - Die krijg je tijdens je opleiding en examen ter beschikking,
  • HOGE SLAGINGSPERCENTAGES- Zo'n 90% van onze cursisten slaagt de eerste keer.

 

 

 

 

Getuigschrift Beroepsvervoer - Beoordeeld door Johan - geslaagd voor de cursus Getuigschrift Beroepsvervoer - Vandaag zat mijn laatste examenuitslag bij de post, geslaagd voor mijn cursus Getuigschrift Beroepsvervoer !! Graag dank ik jullie voor de lessen en de ondersteuning. Ik kan nu van start in het beroepsveroer Beoordeling: 4,8 uit 5